Og det er helt bombesikkert, garanterer Gary Arnold i platekjeden Best Buy, som har sikret seg enerett på salget av «Chinese Democracy». Albumet vil også bli tilgjengelig for kjøp gjennom Best Buy sin nettside, samt iTunes. Plata har vært i produksjon i over ti år, og utgiftene tilknyttet skiva skal ha oversteget 13 millioner dollar.

Eneste gjenværende originalmedlem, Axl Rose, har stadig kommet med nye lanseringsdatoer for «Chinese Democracy», og fansen spøker med at det blir nok heller demokrati i Kina, før plata kommer ut. Men nå skjer det saker og ting. I september kom låta «Shackler's Revenge» ut i forbindelse med dataspillet Rock Band 2. I sommer lekket hele ni av fjorten låter fra det kommende albumet ut på internett, noe som fikk bandets management til å gå til rettslige skritt.

I følge magasinet Rolling Stone skal Guns'n Roses også ut på turné i 2009, og det jobbes også med en ny musikkvideo. Fjorten år etter at Guns'n Roses ga ut sitt siste studioalbum, er ventetiden tilsynelatende endelig over.

— La oss håpe det ikke går fjorten år til neste album, sier Gary Arnold i Best Buy.