Flere Hollywood-profiler har stilt opp som mer eller mindre karikerte versjoner av seg selv i HBOs tv-serie "Entourage", som handler om kompisgjengen som henger rundt filmstjerne Vincent Chase (Adrian Grenier).

Nå melder 57 år gamle Stellan Skarsgård at han dukker opp i tre episoder av den kommende sesongen av tv-serien. Innspillingen foregikk mens Skarsgård hadde en liten pause under opptakene til "Engler og demoner", oppfølgeren til filmversjonen av "Da Vinci-koden", i Los Angeles. Skarsgård benyttet anledningen til å troppe opp på filmsettet til serien om stjernelivet i samme by.

— Det var veldig kult. Men det var et helt annet tempo enn hva jeg er vant med, sier Skarsgård til TT Spektra ifølge Aftonbladet.

Tidligere har Hollywood-kjendiser som skuespillerne Mandy Moore og Gary Busy, regissør James Cameron og artist Saigon stilt foran kamera som seg selv i serien.

Wahlberg tilbake i serien

"Entourage" er løselig basert på historien til seriens egen produsent, Mark Wahlberg, som gjorde det stort som skuespiller selv i filmer som "Boogie Nights", "Three Kings" og "The Perfect Storm". Nå melder wenn.com at Wahlberg, som såvidt er å se i aller første episode av "Entourage", dukker opp i hele tre av de kommende episodene av "Entourage". Bakgrunnen var at Wahlberg og Jeremy Piven, som spiller agent Ari Gold i serien, hadde lyst til å gjøre noen scener sammen.

— Denne gang er det jeg og Piven som holder på. Det var morsomt, sier Wahlberg ifølge imdb.com.

Femte sesong av "Entourage" starter opp på amerikansk tv 7. september, melder HBO, mens TV 3 foreløpig ikke har oppgitt når de sender den nye sesongen.