Tidligere denne uken ble den mannlige hovedrolleinnehaveren i vampyrsuksessen «Twilight» kåret til verdens kjekkeste mann av 270.000 lesere i Vanity Fair. Hysteriet rundt den 23 år gamle superstjernen ser ikke ut til å avta, og igår fikk holdt det på å gå riktig ille da fansen ville ha nærkontakt med Pattinson.

Drosje

Ifølge Radar Online.com forsøkte Pattinson å løpe fra en flokk hysteriske tenåringsfans i New York. Stjernen filmer i byen for tiden, og det hadde samlet seg en gruppe fans på motsatt side av veien fra der traileren til Pattinson sto. Filmen han jobber med for tiden er «Remember Me».Deler av filmingen foregikk i bokhandelen Strand på Broadway, og da han forlot bokhandelen kom fansen løpende. Pattinson ble forsøkt beskyttet av fem sikkerhetsvakter og løp over veien.

Truffet

På vei over gata ble han truffet i hoften av en drosje. Sikkerhetsvaktene sjekket tilstanden hans, og fant fort ut at han ikke var alvorlig skadet. Den ene vakten skal imidlertid ha blitt så rasende at han skrek følgende melding ut til fansen:

– Se hva dere gjorde. Dere holdt på å drepe ham!

Vampyr

«Twilight» hadde norsk premiere i januar i år, men etter stor pågang fra norske vampyrfans ble det satt opp førpremiere måneden før i 30 norske byer. «New Moon» har premiere i november. Stephenie Meyers bokserien om Isabella "Bella" Swan og vampyrkjæresten Edward Cullen har blitt en gigantisk suksess, og det er allerede bestemt at det blir film av den tredje og fjerde boken også.

Her er traileren til «New Moon»: