To uker etter at herr Anka leverte inn skilsmissepapirene, som gjorde en slutt på ekteskapet inngått i august i fjor på Sardinia, prøver de nå å lappe sammen forholdet igjen, melder Expressen.– Vi kommer alltid til å være sammen, selv om vi ikke er gift. Man mister respekten for hverandre når man gifter seg, sier Anna Anka til avisen.

Fru Anka, som knapt klarer å si noe uten at det blir oppstyr og overskrifter, fastslår nå at det var arbeidet hennes som førte til knuten på tråden. Hun var først å se i svensk TV3s «Svenska Hollywoodfruer», og var i ferd med å forberede neste TV-program, «Anna Ankas jul», da husfreden ble brutt.

– Det her er vanskelig for ham. Han hadde aldri planlagt at jeg helt plutselig skulle være borte og jobbe masse, etter at jeg alltid tidligere hadde vært til stede for ham og gitt ham alt i alle år, sier Anna Anka.

Fru Anka viser rørende forståelse for sin ektemanns problemer, og fremholder at det er en selvfølge at han ble sint og usikker av den slags. Men nå hevder hun at de er venner igjen:

– Vi krangler ikke, vi bor sammen, og selv om vi ikke er gift lenger kommer vi alltid til å være sammen, sier hun.

Nå skal familien Anka feire julen sammen, og med et nytt år følger det kanskje nye muligheter. For Anna Anka utelukker nemlig heller ikke at paret fornyer løftene sine og gifter seg på ny. (©NTB)