OSLO: Ifølge arrangørene, går FESTNINGEN 2010 28. august mot fullt hus og utsolgt. Før sommerferien ble kapasiteten økt og 5000 ekstra billetter lagt ut. Akershus Festning åpner første gang på 700 år området for et slikt arrangement, og Helene Bøksle skal synge med Forsvarets Stabsmusikkorps og Oslo Filharmoniske Kor.

I tillegg til Bøksle kommer The New Wine The Very Best, Röyksopp, The Irrepressibles og Jean Michel Jarre. Sistnevnte stiller med et stort lasershow på sitt første utendørsshow i Norge. Jarre har solgt over 80 millioner plater og har verdensrekord med 3.5 millioner publikummere på en og samme konsert. Han har holdt konserter på landemerker som Akropolis i Athen, pyramidene i Kairo, Eiffeltårnet i Paris og Houston sky line.

Dagen etter kommer Bøksle hjem til Sørlandet igjen for å opptre under Ketil Moes Mosjonsløp i Kristiansand Dyrepark. I tillegg er hennes stemme å høre på den svenske artisten David Urwitz’ singel ”Hos Mig”, som de blant annet fremførte live på NRKs ”Sommeråpent” tidligere i sommer.

Les mer på Helene Bøksles egen hjemmeside.