Brendan Fraser hadde ikke noe imot å legge på seg i sin nye film.Skuespilleren måtte opp i vekt for sin rolle i «Furry Vengeance» og innrømmer at han ikke hadde noen problemer med det.

– Jeg vet ikke hvor mange kilo jeg la på meg for i mitt normale liv går jeg ikke på vekta. Jeg tror ikke på dem. Jeg tenker: «Du er en løgner», sier han til nettstedet Parade.com.

– Baken min måtte bli større fordi det var mye fysisk komedie. Jeg blir kastet mye rundt i denne filmen. Men det er jo egentlig bare artig. Ungene elsker det. De sier «Ha-ha, se! Brendan Fraser er blitt feit.»

41-åringen sliter nå med å bli kvitt de ekstra kiloene etter at opptakene er avsluttet og hans forkjærlighet for pizza gjør ikke saken bedre.

– Jeg trenger fortsatt å komme nærmere treningsapparatet for å bli kvitt valkene, men jeg klarer det ganske bra. Når du har lagt på deg er det ikke lett å gå ned i vekt igjen. Selv om jeg gjorde det for en komedie, så er det ingen unnskyldning for at jeg elsker å stappe pizza ned i halsen like mye som alle andre. Jeg blir 42 i desember og jeg kan jo ikke bare slutte å leve.