ARENDAL: – Med tanke på siste sommers fantastiske avslutning med Deadmau5 på Amfiscenen, er det nærmest en logisk konsekvens at Skrillex skal være med og headline Hove i år. Få andre artister stiller med et like gjennomført og spektakulært show og få har et like feststemt publikum. Påtrykket fra publikum har vært enormt, og det føles veldig bra å kunne innfri, sier Hoves pressetalsmann Gaute Drevdal.

Sonny Moore etablerte seg i 2008 under navnet Skrilex etter noen år som frontfigur i emo-bandet From First To Last. Med sin svært egenartede og nyskapende blanding av dubstep og elektro har han siden 2010 sluppet tre ep-er med stor kommersiell suksess.

I tillegg har Skrillex produsert metall-band som Korn og Bring Me The Horizon, samtidig som han har remikset alt fra LadyGaGa og Bruno Mars til Robyn og Black Eyed Peas. Det ryktes også at 23-åringens album «Voltage» er rett rundt hjørnet.

Den amerikanske dubstep-artisten og produsenten har gjennom det siste året vokst til å bli en av verdens mest ettertraktende artister og blir av mange nå regnet som en av de største pionerene innen moderne dansemusikk. Sammen med blant andre Deadmau5 er Skrillex med på å ta dansemusikken tilbake til stadionformatet.

Hovefestivalen arrangeres mellom 26. og 29. juni. Tidligere denne uka slapp festivalen sommerens tre første navn. Disse er Kreayshawn, Real Estate og August Burns Red.