— Jeg er så lykkelig. Det var litt slik; vet du hva, jeg tror jeg har det bra nå, sier Shields ifølge Contactmusic, når hun snakker om hvordan hun oppdaget at hun ikke trengte medikamenter etter at lille Grier Hammond kom til verden.Det var ironisk nok rett før Cruise og forloveden Katie Holmes fikk sin mye omtalte datter Suri. Det var i fjor at Shields og Cruise havnet i en voldsom verbal krig.

Scientologkirken som Cruise tilhører er imot lykkepiller, og han gikk sterkt ut mot Shields - som i boken «Down Came The Rain», gitt ut våren 2005, beskrev hvordan babybluesen grep henne, og hvordan antidepressiva hjalp henne ut.

Shields snakket ut hos Oprah, og Cruise skjelte ut en TV-showvert på direkten etter å ha fått spørsmål om sitt avvisende forhold til alle medikamenter.

Shields er ferdig med saken, og hygger seg i stedet med ektemannen, forfatteren Chris Henchy, og sin lille familie, som hun nå føler er mer komplett:

— Nå føles det virkelig som en ordentlig familie. Jeg ville vært heldig selv om jeg bare hadde hatt et barn, men med to barn tenker jeg på at de vil ha hverandre etter at vi ikke er her mer. Og for meg, så er det beroligende å tenke på. (©NTB)