KRISTIANSAND: Filmen handler om norske Thor Hansen som er ansatt som personlig pokerspiller for pornokongen Larry Flynt i Las Vegas. Det er knyttet enorm spenning til filmen, og TV2 har allerede sikret seg rettighetene til å vise den på norsk fjernsyn. Alt taler også for at filmen blir gitt på DVD i løpet av høsten.

— Det er åpenbart at vi har truffet et eller annet med denne filmen, og det er riktig at det kan gå mot at vi får både nasjonal og internasjonal distribusjon på den planlagte DVD-en, bekrefter produsent Lars Løge.

DVD-en vil også inneholde en annen dokumentarfilm, «Poker», som Løge produserte i 2002. Denne handler om Snorre Rotbæk (28), en odelsgutt fra en gammel grisefarm på østlandet, som reiser til VM i Las Vegas for å yppe seg mot verdens beste kortspillere.

— Pokerinteressen er helt ufattelig stor og jeg tror mannen i gata er veldig nysgjerrig på hva som egentlig skjer i kulissene. I fjor var det drøye 700 påmeldte til VM i Las Vegas. I år er det mer enn 5000, forteller Lars Løge.