Forskeren Bruce Banner får seg en solid dose radioaktiv stråling. Etter dette blir han på mystisk vis til en rasende, grønn kjempe hver gang han blir irritert på noen. Det forrige spillet i serien var ikke spesielt imponerende, ei heller filmen om Hulk. Nå er det neste spillet ute, med den betegnende undertittelen Ultimate Destruction. Det er nemlig ødeleggelse det dreier seg om her, og da mener jeg ødeleggelse i stor stil. Hulk knuser biler, hus, tankser og stort sett alt annet som kommer mellom ham og det han er ute etter. Hovedoppgaven i spillet er å finne en kur mot den eiendommelige tilstanden til Bruce Banner, og dette gjør du gjennom å løpe rundt og skaffe deler til et laboratorium som en kompis bygger opp.

For at spillet skal ha en viss indre logikk, har kompisen til Hulk funnet opp en maskin som gjør den digre kjøttklumpen litt mer føyelig, så kontrollen er stort sett som i andre actionspill. Etter hvert som du moser ting, får du poeng du kan bruke til å lære deg nye kampteknikker. En hendig variant er å plukke opp en bil, rive den i to, klaske delene sammen og bruke dem som verdens største boksehansker.

Historien i spillet er bedre enn forrige gang, her kan du vente deg ekstremt onde superskurker, konspirasjoner og hele hæravdelinger du må ta knekken på. Men det spørs likevel om andre enn tilhengerne av Hulk kommer til å spille gjennom Ultimate Destruction. Selv om det er moro å knuse ting, blir du litt lei etter en stund, og det er langt opp til genrekongen God of War.

TORE SAND

Mer kaos med grønn gigant

The Incredible Hulk:

Ultimate Destruction

Sierra/Marvel

Genre: Action

Alder: 12+

Plattformer: Xbox, PlayStation 2, Gamecube