Kulturnatta

Sted: Hele byen

Tid: Fredag 15.00 til langt på natt

Igjen er det klart for Kulturnatta i Kristiansand. Hele sentrum fylles opp med konserter, debatter, forestillinger og aktiviteter. For utfyllende program se gårsdagens Kulturpuls sider.

Fjellet

Sted: Agder Teater

Tid: Fredag 19.00 og lørdag 18.00

Manuskriptet til «Fjellet» er helt nytt og skrevet av Knut Olav Sæves etter en idé av sistnevnte sammen med Kristian Landmark. Sistnevnte har komponert ny musikk til oppsetningen. «Fjellet» er et drama fullt av nerve og spenning. Skuespillere i stykket er blant annet Hallvard Lydvo, Anne Ma Usterud og Per Kullerud. Stykket har urpremiere fredag.

Blow

Sted: Havana Etcetera

Tid: Fredag 21.30

Bandet består stort sett av folk fra Kristiansand. De spiller coverlåter av Tom Waits og klassiske jazz og bluestoner.

The Lionheart Brothers

Sted: Fredag 22.00

Tid: Charlies Bar

Trashpop presenterer alternativ rock med The Lionheart Brothers.

Henning Strandens Minitrio

Sted: Charlies Bar

Tid: Lørdag 15.00

Trioen spiller koselig jazz og består av Henning Stranden på vokal, Guro Skumsnes Moe på kontrabass og vokal og Håvard Skaset på gitar.

La Traviata

Sted: Agder Teater

Tid: Lørdag 19.30

Sommerakademiet Opera Island har flyttet til Kristiansand fra og med i år. Og nå får du Guiseppe Verdis opera La Traviata, basert på Alexandre Dumas d.y.s roman Kameliadamen. Lørdag er siste sjanse til å få med seg La Traviata.

Gisli

Sted: Østsia

Tid: Lørdag 21.00

Som en ung Beck med selvironi og ermet fullt av popmagi har islandske Gisli lagt seg i startgropen for en lovende karriere. Han imponerte stort under By:Larm, og har i sommer turnert både på Glastonbury og Roskilde.

Mary K & the Allstar Crew

Sted: Cafe Generalen og Charlies Bar

Tid: Lørdag 21.00 i Ravnedalen og søndag 21.00 på Charlies Bar.

Bandet består av Mari Klingen på vokal, Are Kvamstad på kassegitar og kor, Glenn Ph. Nilsen på bass og kor og Trygve Tambs-Lyche på trommer og kor.

Crawlin' Kingsnakes

Sted: På Hjørnet

Tid: Lørdag 22.00

Crawlin' Kingsnakes hadde sin storhetstid på begynnelsen av 90-tallet. Bandet har spesialisert seg på bluesa rock og henter mye inspirasjon fra The Rolling Stones.

Markens konserter

Sted: Markens Café

Tid: Fredag og søndag

Fredag er det konsert med The Flush. Covercharge 30 kroner. Søndag er det vinkveld med livemusikk. Da blir det konsert med Ian Kolstad og venner. Gratis inngang.