Maria Arredondo har mye å følge opp når hun slipper sin andre langspiller i løpet av oktober. Hun har holdt seg het i hele sommer på toppen av singlelisten i VG med låten «Mad summer». Den har passert 7000 solgte, og bærer bud om at Maria Arredondo vil klare seg bra på den kommersielle pophimmelen ennå en stund.

Secret Garden er en forventet juleselger i år. Bandsjef Rolf Løvland fra Kristiansand har lenge arbeidet med nytt album. I november vil det se dagens lys her hjemme, med påfølgende lansering internasjonalt.

Thom Hell er så frisk og kjekk at han våger å kalle sitt debutalbum «I love you». Hvor mange som vil la seg friste av disse ordene til poprockmannen fra Kristiansand, får vi vite fra 20. september og utover.

Like før Thom Hell sier «I love you», skal AM & The UV ut med «Candy thunder». Dette er deres første album. AM står for Anne Marie Almedal, mens UV står for UltraViolet. Anne Marie Almedal er fra Krisiansand, og er mest kjent som vokalist i Velvet Belly. Dette prosjektet er langt mer elektronika enn det Velvet Belly noen gang var.