Tara Conner, som ble vinneren av skjønnhetskonkurransen i april i år, var i fare for å miste kronen da hun i forrige uke ble beskyldt for dårlig oppførsel.

Eiendoms-giganten og reality stjernen Donald Trump, som også eier Miss USA og Miss Universe konkurransene, vurderte å sparke Conner fra Miss USA tittelen. Den snart 21-år gamle skjønnhetsdronningen har blitt observert mens hun festet i barer og nattklubber i New York med 21-års grense.

Fikk ny sjanse

— Tara skal få en ny sjanse, sa Trump under en pressekonferanse tirsdag kveld. – Hun ble revet med av New York virvelvinden, fortsatte han.

Etter et møte med Trump tidligere samme dag, holdt Conner en tårevåt tale for reportere som var møtt opp, om at hun forstod at hun var et forbilde. Hun nektet likevel beskyldninger for å ha problemer med alkohol og narkotika.

— Jeg vil ikke si jeg er en alkoholiker. Det er å strekke ting litt langt, sa hun.

Har sparket før

Trump er kjent for frasen "du har sparken", i tv programmet «The Apprentice». I 2002 sparket han også Miss Universe, russiske Oxana Federova, etter at hun ikke gjennomførte sine offentlige plikter.