KRISTIANSAND: I mai 2012 signerte 14 år gamle Charlotte Amalie Andersen platekontrakt med det lokale plateselskapet AGF Music. Nå har hun blitt 15, tatt artistnavnet Amalie, og spilt inn sin første musikkvideo. Singelen heter "Need You Here", og Amalie selv har skrevet mesteparten av låten.

— Det har vært utrolig gøy å lage video og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun i forbindelse med lanseringen av "Need You Here", som har premiere hos Fædrelandsvennen i dag.

- Stort talent

Amalie spilte forrige uke for 150 mennesker i Kilden, og manager i plateselskapet AGF, Jan-Erik Mæland, har store forhåpninger til den unge kristiansanderen.

— Hun er et veldig stort talent, som skriver egne låter og har en flott, sår stemme. Hun har dessuten en type musikk som jeg tror kan treffe et norsk publikum, sier Mæland, som nå vil promotere Amalies debutsingel tungt i tiden fremover.

Selv er 15-åringen sikker på hva hun ønsker på sikt.

— Jeg vil satse på musikken og leve av det i fremtiden. Nå skal jeg være en del i studio fremover og jeg ser fram til å jobbe med nye låter, sier hun.

"Need You Here" er skrevet og produsert av Charlotte Amalie Andersen, Tor Øystein Lohne, Roar Farstad, Jan-Erik Mæland og Harald M. Ødgaard. Videoen er produsert av Jan-Erik Mæland.