KRISTIANSAND: Geirmund Hansen, stavangermannen som har gjort sørlending av seg, fremførte "Feel Again" av One Republic. Lyngdølen Cecilie Persson Bruserud gjorde sin versjon av Bob Marleys "Is This Love".

Både Tommy Tee og Sondre Lerche ville valgt Bruserud, men Espen Lind sendte Hansen videre.

— Geirmund har en dybde, han har mye greier han ikke har fått vist enda. Med litt flaks så er han en av de som kan komme lengst i konkurransen, sa Lind i programmet.

— Jeg er utrolig lettet. Og utrolig stolt. Jeg er nå blant de 16 som er igjen i The Voice, sier Hansen, som tok til tårene etter å ha sendt sin gode venninne ut av konkurransen.

Programleder Øyvind Mund med de to knockout-duellantene Cecilie Persson Bruserud og Geirmund Hansen. Mentor Espen Lind valgte å ta med Hansen videre i konkurransen. Foto: TV 2

— Det var kjedelig å møte Cecilie. Jeg hadde mye inni meg følelsesmessig. Jeg er en følelsesperson, men hadde ikke trodd jeg skulle vise det på nasjonalt tv. Jeg trodde jeg skulle holde det mer i sjakk, sier Hansen nå.

— Det var kjipt å måtte gå, men jeg har forståelse for hvorfor Espen valgte Geirmund, sier Bruserud.

24-åringen er glad for det hun har fått oppleve i The Voice.— Jeg har turt å gjøre ting jeg ikke er vant til, og har utviklet meg mye. Jeg har mye å bygge videre på, sier hun.

— Jeg har fått god kontakt med Pål og Geirmund, og heier på de videre, avslutter lyngdølen.