Riders, et av mange band som viste seg fram under 25-årsjubileet lørdag kveld. Foto: Torstein Øen
Svein Klev og Lise Schjøtt. Foto: Torstein Øen
700 var til stede under jubileet i Kilden. Foto: Torstein Øen

KRISTIANSAND: Det tok svært få sekunder før stemningen sto i taket i konsertsalen da Sound of Happiness feiret sitt 25-årsjubileum lørdag kveld. 700 mennesker var til stede for å feire alle som står bak kompetansesenteret og alle som har vært en del av det siden starten i 1988. På scenen sto nærmere 100 forskjellige aktører i løpet av kvelden. En av de mest involverte var Svein Klev, som er med i fire av bandene som sto på programmet. Ikke minst Riders, det andre bandet som kom inn i Sound of Happiness på 80-tallet, og det første til å gå på scenen i Kilden lørdag kveld.

— Jeg har fulgt Sound of Happiness i 24 år og jeg stortrives, Jeg håper inderlig jeg kan være med de neste 25 årene også, for jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å være med i denne gjengen, sier Klev.

— Hva gir det deg?

— Sound of Happiness gir meg glede, trøst, varme og omsorg. Og dessuten mange vennskap og mye musikk. Turene vi har fått være med på har betydd mye. Vi var på Cuba i fjor høst, og det var en opplevelse uten like. Vi har også vært i Riga og i Münster, og har mange venner der som støtter oss, sier trommis og vokalist Klev, som spiller låter av såpass forskjellige artister som Bjørn Eidsvåg, Dire Straits og Elvis.

Trives

Lise Schjøtt spiller keyboard i Riders, Roaders og Laj Band, og også hun er full av gode ord.

— Jeg trives veldig godt. Jeg har mange venner her og synes det er veldig gøy. Det er et flott samhold her, sier hun.

Ester Skreros startet Sound of Happiness for 25 år siden og hun var naturlig nok rørt på jubileumskvelden.— Dette er bare helt fantastisk. Jeg har hatt det veldig godt i hele dag. Du ser stemningen her. Alle er veldig glade, sier hun.

— Hva blir viktig for dere nå, de neste 25 årene?

— Det er viktig at vi får opprettholde dette, for det kommer stadig nye talenter. Og at folk fortsatt kommer og ser hvor flinke de er. Og det kreves naturligvis et sterkt støtteapparat for at vi skal kunne gjennomføre arrangementer, sier Skreros