KRISTIANSAND:Det sitrer. Dette er en fantastisk sal, og det er noe jeg har drømt om lenge. Det er mye følelser i dette for meg, siden det er i Kristiansand , sier Rolf Løvland når han står i konsertsalen i Kilden, i sin egen hjemby.

Jeg blir ydmyk når jeg tenker på at vår musikk skal fylle denne salen , legger han til.

I dag er salen tom. 17. mars er trolig salen smekkfull. Da kommer Secret Garden til Kristiansand i forbindelse med sin mini-turné, der de presenterer låter fra den siste plata si, "Winter Poem". Foreløpig står også Stavanger, Sandefjord og Haugesund på turneprogrammet.

Med på scenen får Løvland naturlignok med seg fiolinisten Fionnuala Sherry. I tillegg stiller hans vanlige band, med lokale navn som Per Elias Drabløs (bass), Rolf Kristensen (gitar) og Bjørn Ole Rasch (tangenter).

Å spille på hjemmebane er alltid spesielt , sier Kristensen.

Vi spiller som regel i konsertsaler når vi er ute og reiser. Å komme hit og oppleve det samme blir kjempestas , sier Drabløs.

På denne turneen er det bare lagt opp til en konsert i Kristiansand, men Løvland åpner for en snarlig retur for Secret Garden.

Nå får vi se hvordan denne konserten går før, men vi skal ha en ny norgesturne i november, så hvem vet , sier han og smiler.