Den amerikanske skuespilleren og sangeren Jessica Simpson har snakket om to av sine svært synlige kroppsdeler til magasinet Bazaar.

Vedlikehold

Jessica Simpson sier at hun ikke utelukker en brystoperasjon i fremtiden, slik at hun kan bevare sin gode figur. Hun er ikke redd for å bli operert.

— Hvis jeg får barn og brystene mine etter det henger ned til navlen min, vil jeg nok vurdere å få dem løftet. Det er vedlikehold, sier 27-åringen til magasinet ifølge WENN.

Ekte saker

Flere aviser og magasiner har spekulert i om Simpsons bryster er fikset på allerede. Det avviser hun.

— Det sies at jeg skal ha fått fikset på kjeven min, at jeg skal ha implantater og så videre. Jeg blir fotografert hver dag, og jeg har aldri hatt bandasjer på meg, så hvordan får de dette til å stemme?

Jessica Simpson er blitt berømt for sin sangkarriere, hun har hatt flere sanger på Billboards topp 40-liste. Hun holdt ved like sin kjendis-status med sitt ekteskap med sangeren Nick Lachey. De hadde blant annet sitt eget program på MTV, der paret viste frem sine gode og dårlige sider. De giftet seg i 2002, ekteskapet varte til 2005. På film har det ikke gått fullt så bra fir Jessica Simpson, men hun er fremdeles ettertraktet blant fotografene.

Les mer om Jessica Simpson på hennes egen hjemmeside.

Foto: Scanpix/AP