OSLO: Det har lenge vært spekulert i om det kommer en dvd med Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen, Askil Holm og Espen Lind. Kvartetten som gjorde en høyst overraskende suksess med sin tolkning av Leonard Cohens «Hallelujah». De lå uke etter uke på toppen av VG-lista, solgte ut Oslo Spektrum flere ganger og var liksom overalt – på turné, på radio og på tv. De har til nå solgt 230.000 plater og er blitt lastet ned nærmere 20.000 ganger på iTunes.

Klar til jul

Engangsprosjektet tok helt av, og nå er det klart for mer. Denne gangen på dvd. Hallelujah-Live slippes 4.desember, og inneholder foruten tittellåten, både «Kokken Tor», «Sail away» og «When Susannah cries». Tilsammen er det gjort plass til 29 låter. Foruten opptak fra konsertene i Oslo Spektrum, er her også intervjuer og bak scenen-opptak.

For fansen er det bare å nyte dette, for det kommer ikke mer fra kvartetten.

— De kommer ikke til å gjøre noen konserter i forbindelse med dvden. Samarbeidet er avsluttet. Alle skal gi ut soloplater neste år, så det er studioarbeid som nå gjelder for alle sammen, sier Halvor Marstrander hos Playroom Management.

Han har ingen formeningen om hvor mange dvd-er de nå kan selge.

— Da vi startet prosjektet, trodde vi ikke at vi skulle selge en eneste liveplate, så vi er spente på hvordan dette kan gå, sier Halvor Marstrander.