Kristiansand: — Veldig stas. Det blir spennende å se hva jeg kan få til med den låten. Jeg må i alle fall prøve å leve opp til originalen, sier Marte Wulff, og sikter til Ane Brun, Siverts originale duettpartner på landeplagen «Lift Me».

Madrugada har tatt landet med storm og er nå ute på storstilt norgesturné. På hvert sted de besøker har de plukket ut en lokal, kvinnelig artist, etablert eller uetablert, som får synge duett med Sivert. I Kristiansand falt altså valget på Marte Wulff.

— Jeg ble spurt om å være med tidligere i dag og gleder meg masse. Det er hyggelig å bli spurt, sier Marte som har høstet gode kritikker og bra salgstall på debutalbumet «Jacket».

25-åringen har faktisk aldri truffet Sivert Høyem før, men har stor respekt for bandet. Låten har hun selvsagt hørt hundrevis av ganger slik som de fleste andre i landet. Nå gjenstår bare litt pugging på teksten før hun er klar for duetten.

— Å velge Marte Wulff som Siverts duettpartner i Kristiansand var et naturlig valg. Hun er en kjempeflink dame, sier produsent for turneen, Sigve Prestnes i Stageway.

Madrugada spiller i Idrettshallen på Odderøya torsdag 30. mars. Det er lagt ut 1700 billetter. 1300 av disse er solgt. Hvis du ikke får anledning til å høre Marte synge med Sivert da, opptrer hun under Quart. Det skjer fredag 7.juli på Plenen. Marte er også oppvarmer for Katie Melua på Sentrum Scene kommende helg. Begge konsertene er utsolgt.

heidi.ditlefsen@fvn.no