OSLO: Håland og Madcon fremførte låta på TV2s "Før avspark"-show i Kristiansand lørdag, og den nye versjonen av den gamle country-klassikeren slo veldig godt an blant publikum.

— Samarbeidet var utrolig morsomt og låta ble veldig bra. Madcon og Bjøro kom veldig godt overens og hadde det gøy sammen, så det hadde vært dumt om det bare skulle bli med den ene fremføringen, sier Martine Kveim i Rubicon.

Er det mulighet for videre samarbeid mellom dem? Eventuelt en singel og en musikkvideo?

— Det er absolutt noe vi skulle ønske å få til og vi har snakket om det, men foreløpig ikke lagt noen konkrete planer. Vi ønsker uansett gjerne å samarbeide med dem og få til både en singel og en video, sier Kveim.

Møttes i studio

Bjøro Håland og de sprelske Madcon-gutta møttes første gang i studioet til musikkprodusent David Eriksen i forkant av "Før Avspark"- opptredenen. De fant bokstavelig talt tonen med en gang.

— Madcon hadde nesten ikke hørt om Bjøro fra før og hørte "I love Norwegian Country" for første gang i studioet. De tok utfordringen med å lage en rappetekst til låta på strak arm, selv om det er ganske langt utenfor deres vanlige musikkstil. Sangen er en veldig tradisjonell countrylåt, men kombinasjonen ble veldig bra og Madcon laget til og med en dans til den nye versjonen, forteller Kveim.

Hun utelukker ikke at opptakene som ble gjort i Kristiansand kan bli brukt i en eventuell kommende musikkvideo.

— Det hadde vært fullt mulig! Og det kan godt være disse opptakene uansett dukker opp på Svisj og enkelte rap-sider på nettet, for å få litt blest rundt prosjektet.

Bjøro Hålands kone og talerør, Liv Håland vil helst ikke kommentere om det blir noe videre samarbeid med rapperne, men hun innrømmer at de har snakket om det.

— Det var en kjempeartig opplevelse og vi hadde det veldig hyggelig sammen. Bjøro synes det var gøy å prøve noe annet. Det var i utgangspunktet Rubicon og TV2 som tok initiativet og inviterte oss med, så noe mer om videre samarbeid vil jeg ikke kommentere, sier Håland.