KRISTIANSAND: Laading var en av tolv jenter som gikk videre fra høstens første program forrige uke. Denne uken ble Flekkerøy-jenta imidlertid sendt hjem fra modellkonkurransen etter en rocke-fotoshoot i London.

— Dette var et godt eksempel på å være dårlig kledd. Det så ut som du var påkledd av en pervo, sa Geoff Baker, tidligere PR-sjef for Paul McCartney, til Laading i TV3-programmet mandag kveld.

I mandagens episode befant modellspirene seg i London, hvor de fikk en makeover av MTVs moteekspert Gerry DeVaux, og ble stylet som rockestjerner.

Geoff Baker skulle deretter avgjøre hvem som egnet seg best til å være med i musikkvideoen til hans nye band, Purple Melon. Men antrekket til Laading falt ikke i smak.

— Dette er et eksempel på noen som tror at rock er noe det ikke er. Du ser ut som en 70-tallshore, var Bakers nådeløse dom.

— Jeg syns det er kjipt å reise hjem. Jeg er skuffet, men det har vært en stor opplevelse, sa Laading da det ble klart at hun ikke kom videre til neste runde.

Med Laading ute, er Sørlandet ikke lenger representert i konkurransen. Sandie Mortensen (16) fra Kristiansand og Marie Salthaug (18) fra Mandal røk ut i det første programmet.