KRISTIANSAND: Her er oversikten over ukas konserter:

21.00 Angels In Harlem Gospel Choir/ Exodus, Kick Scene

15 engler fra verdens mest kjente gospelkor tar turen til Kristiansand for første gang. Julestemning garanteres fra arrangør. Support står det lokale koret Exodus for. Mer om Angels in Harlem på deres hjemmesider. 19.00 Frida Ånnevik/Silje Kåfjord , Samsen

Frida Ånnevik vant Grappas debutantpris og kommer med debutplaten høsten 2010. Silje Kåfjord er aktuell med låten som spilles på NSB-reklamen. Nå står de sammen på scenen.

Frida på Myspace

Rapperen Jonesy har releasekonsert på Frøken Larsen torsdag 10. desember. Gratis inngang. 22.00 Florian, Charlies Bar

Florian er Jann Skoglund-Voss. Artist, låtskriver og produsent opprinnelig fra Kristiansand, har bodd flere år i hovedstaden, Vestby og utlandet, og har spredt sitt lys i mang en mørk klubb de seneste årene med sin retrofuturistiske electro-funk. Han er populær i Norge, Sveits, og Sverige, og har spilt på flere steder i hovedstaden som; The Villa, Blå, Indigo, og flere ganger gjestet klubbkonseptet Lipstick. Han headlinet også svenske Dragonfly Festival i forfjor.

http://www.myspace.com/florian

18.00 Julkonsert med musikklinja på Vågsbygd VGS, Vågsbygd VGS/Aulaen

2. klasse musikk på Vågsbygd videregående inviterer til julekonsert. Her får byens fremtidige musikere vise seg fram.

23.00 Trendkill, På Hjørnet

Pantera-tribute. Trendkill er Norges beste på Pantera-låter i følge arrangør.

Mer om Trendkill her

16.00 AKKS KRS , Charlies bar

Noen av jentene som deltok på instrumentkurs hos AKKS Kristiansand har tatt steget videre inn i band-verden. I regi av AKKS Kristiansand har det vært kurs i samspill på Samsen hvor damene har dannet band og disse er nå klare for å underholde Kristiansandspublikummet. 12. desember serveres slægere av flotte dames, og AKKS Kristiansand er stolte av å presentere årets samspillband 23.00 Blood Red Throne/The Sickening , På Hjørnet

Norsk death metal-band med tilhold i Kristiansand/vennesla.

Dette er er veldig bra death metal band live, ifølge Jørgen Skauge.

19.30 Midtvinterlyd, Hos Naboen

Søndagssnurr: Dark Ernie & Rulefinn + Fyah Marum Søndag 13. desember kl 22 Charlies Bar Søndagssnurrerne tar helt av i juletiden, og kjører fire søndager på rad der Dark Ernie og Rulefinn får besøk av gjeste-DJs. Denne søndagen: Fyah Marum.

Mangler vi konserter i oversikten? Tips oss på nett@fvn.no

Bandet har et karakteristisk sound, blant annet grunnet sin ”mangel” på akkordinstrumenter. Repertoaret består av vinter— og julesanger i en lun bekledning, arrangert for og av bandets besetning.

De har sunget sammen med U2. De har sunget for Mandela og to paver. Nå synger de jula inn i Kristiansand.

Gospelkoret Angels in Harlem kommer til Kick scene onsdag. Koret er regnet som et av verdens aller beste gospelkor. De har spilt sammen med storheter som U2, Cindy Lauper, Diana Ross og The Chieftains. Nå kan du oppleve dem i Kristiansand. Klokka 21 onsdag går det berømte koret på scenen på utestedet Kick.

— De er verdensstjerner innen sin sjanger, sier Jørgen Skauge som har stått for bookingen. Han mener gospelmusikk burde passe bra på Sørlandet.

-Vi burde ha en ganske stor målgruppe med denne musikken på Sørlandet. Jeg har allerede fått veldig positiv respons på denne bookingen fra flere miljøer, sier Skauge til fvn.no

Angels in Harlem er de femten beste solistene fra Harlem gospel choir, USAs og kanskje verdens beste gospelkor.

Ja, det blir ekte Harlem-følelse på kick, lover Skauge.

Se Angels in Harlems Jackson-hyllest:

Ukas billettvinnere:

  • Berit Marie Sandland

  • Ann Kristin Grimsmo

  • Richard Strømme

Kilder: Fvn.no / bylarm / spillball.com / krslive.no / samsen.com /