Da Gwen Stefani oppnådde massiv suksess som soloartist med «Love. Angel. Music. Baby.» og «The Sweet Escape» trodde mange at det betydde slutten for No Doubt som hun frontet fra 1986. Bandet som solgte millioner av plater etter gjennombruddshiten «Don't Speak» på begynnelsen av 90-tallet har hatt pause siden 2004. Nå røper bandet at de er på vei ut på veien igjen.

Nettet

På bandets egen nettside, Nodoubt.com, har medlemmene lagt ut en lengre chat om bandets framtid. Samtalen forløper seg slik:

– Kanskje vi skulle spille noen konserter, sier gitarist Tom Dumont.

Både bassist Tony Kanal og trommeslager Adrian Young svarer positivt på forespørselen. Gwen Stefani er også interessert.

– Jeg synes vi skal reise ut nå. Jeg synes ikke vi skal vente. Pakk sammen babyene og få med en haug med barnepassere, sier Stefani.

Studio

Stefani antyder også at det kan bli aktuelt å lage flere plater med den gamle gjengen.

– Dersom vi spiller noen konserter kan det inspirere oss til å komponere. Jeg trenger å se fansen der ute, sier Stefani.

Bandet startet arbeidet med en ny plate tidligere i år. Da skrev Stefani en blogg der hun forklarte at låtskrivingen hennes gikk tregt ettersom hun nettopp var blitt gravid igjen. Dersom bandet blir ferdig med en ny plate vil det bli den første utgivelsen med nytt materiale siden «Rock Steady» i 2001.