Matt Damon spilte Robert Ludlums karakter Jason Bourne i «The Bourne Identity», «The Bourne Supremacy» og «The Bourne Ultimatum». Nå avslører han at det jobbes med manuskriptet til en fjerde film i serien. De tre første filmene er alle løselig basert på Ludlums bøker.

– Vi jobber med det. Denne gangen vil den bli laget fra et originalmanuskript i stedet for en bok av Robert Ludlum. Både regissør Paul Greengrass og jeg er imidlertid travle så vi få se hva som skjer, sier Damon i et intervju med Parade.com.

Gammel

Damon slo igjennom med «Good Will Hunting» i 1997 og har siden gjort seg bemerket i filmer som «The Talented Mr. Ripley», «Saving Private Ryan» og «Ocean's Eleven». Damon er en smule bekymret for om han er for gammet til å ta på seg rollen som Jason Bourne igjen.

– Da jeg gjorde den første filmen var jeg 29 år gammel. Nå er jeg 37, og etter en tøff kampscene så kjenner du det i kroppen din dagen etter. Det er bare sånn det er, sier han.

2010

Ifølge den internasjonale filmdatabasen Imdb.com vil den fjerde filmen i serien være klar i 2010. Damon er for tiden opptatt med innspillingen av filmen «The Human Factor» med Clint Eastwood som regissør.