— Det går kjempefint. Overraskende bra, og det har det gjort hele tiden. Jeg har hatt det fint på gården til Calle, sier Ann Maygret Bartnes.

UT: Bjørn Stian Johannessen (frier hos Jan Erik).

Calle Breen gjorde kanskje et riktig valg, for denne frierinnen hadde ikke fått teften av kjærlighet ennå.— Calle er en kjernekar, men jeg rakk ikke å bli forelsket.

Høy damefaktor

Det har vært høy flørtefaktor og mye leven på den stansmessige gården til Calle. Noen av frierne har vært langt mer frampå enn Ann Maygret. Kan det ha vært vanskelig å være litt tilbakeholden blant de utadvente damene og Calle?

— Det var nok litt vanskelig. Jeg er ikke så stille og beskjeden som jeg framsår på TV, og normalt prater jeg mer enn det jeg har gjort på TV, sier Ann Maygret.

Gode venner

Hun forteller hun har blitt venner med alle på gården til Calle. Både med de andre kvinnene og bonden sjøl.

— Det har vært kjempertig. Jeg sitter igjen med bare positivte opplevelser, sier Ann Maygret.

Hun røper at hun hadde gjort det samme igjen.

— Ja, hvorfor ikke, når jeg først fikk være med? Jeg tenkte at da må jeg bare henge med og se hvor langt jeg kom. Det er tross alt en opplevelse som det ikke er så mange forunt å få. Men jeg kunne kanskje vært litt mer frampå hos Calle.

UT: Ellisif Muller (frier hos Clas).

Vanskelig å bli forelsket Skjønt hun har liten tro på at det er mulig å bli forelsket i en slik setting.

— Men jeg ble jo betatt av ham da jeg så ham på TV første gang. Og han er fortsatt en type mann jeg kunne tenkt meg. Når det ikke ble ham, får jeg se etter annen slik type, flirer hun.

Det verste var når de skulle intervjues. Det at kamerafolkene var rundt dem ble de likevel vant til.

— Men det var jo litt kunstig, da.

Anonyme telefoner

Ann Maygret Bartnes har fått positive reaksjoner på sin framtreden på TV.

— Det var en overraskelse. Jeg var redd folk skulle rope etter meg på gaten. Det kan også være fordi jeg ikke har gjorde så mye av meg. Men jeg har fått anonyme telefoner, og det er ikke behagelig. Dersom folk vil ha kontakt, kan de presentere seg ordentlig. Jeg vet ikke hvordan det blir nå når jeg er ute av programmet, men jeg håper jeg får være i fred. Men det er vel en av ulempene ved å eksponere seg.

Uansett - Ann Maygret Bartnes angrer ikke på at hun ble med på det populære TV-programmet.

— Det er egentlig ikke min stil å gjøre slikt. Men jeg har vokst på det. Jeg har lært av det, og sett hvor mye jeg takler. Jeg er veldig glad for at jeg ikke var så mye frampå at jeg har noe å angre på, sier hun.

Kjenner seg ikke igjen

Det er rart å se seg selv på TV, medgir Ann Maygret Bartnes.

— Vi jentene har en del kontakt, og felles for oss alle er at vi ikke kjenner oss helt igjen i forhold til slik vi opplevde det selv. Det er både litt rart og merkelig. Men jeg hadde det flott, sier hun som i kveld måtte reise fra gården til Calle.

Disse røk ut av jakten i kveld:

Ann Maygret Bartnes (frier hos Calle)

Ellisif Muller (frier hos Clas)

Sonja Thomassen (frier hos Kristian)

Bjørn Stian Johannessen (frier hos Jan Erik)