BADENYMFE: Karianne Myrdal tok årets første bad. FOTO: Mads Ommundsen

ARENDAL: — Det var kaldt. Veldig kaldt, sier Karianne Myrdal til fvn.no.Hun har nettopp tatt sitt første bad for sesongen, men det kommer garantert til å bli flere under festivalen.

— Det er jo litt delig også, for det er jo så varmt på land. Egentlig er det dumt at jeg ikke har badet før, men det blir flere nå. Det blir jo varmere og varmere for hver dag som går, sier hun.

- Nesten for varmt på campen

En jentegjeng hadde tatt turen til stranda på Hove for å jobbe med brunfargen. De var storfornøyde med festivalværet.

(Saken fortsetter under bildet)

PUST I BAKKEN: Jentene har tatt en pause fra alt maset på sletten, og benytter anledningen til å sole seg litt på Hovestranda. F.V. Kristin Kollbær (19), Silje Fostvedt Skeimo (19), Jeanett Kollen (17), Anita Kollen (19), Karine Tveit (19), Kimmi Westby (19). FOTO: Mads Ommundsen Foto: Mads Ommundsen

— Det er helt herlig. Nydelig vær, og ting kunne ikke blitt bedre, forteller Kristin Kollbær (19).

Hun synes det er fint at stranden ikke ligger lengre enn et steinkast fra festivalcampen.

— Man må jo være på stranden når været er så fint. Dessuten blåser det litt her. Det er nesten for varmt å bare være oppe på campen, sier hun.

- Ikke napp enda

har tatt turen ned på stranden for å kikke på jentene. F.V. Anders Aga Ulvestad (17), Tom Veberg (17), Kristoffer Grane (17), Sondre Nausland (17), Kenneth Jakobsen (18), Thorstein Olsen Eide (17), Erik Aaraas (18). FOTO: Mads Ommundsen Foto: Mads Ommundsen

En guttegjeng fra Førde hadde tatt turen til stranden av helt andre grunner.— For å se på damer, sier Sondre Naustland (18).

For guttegjengen er nemlig det å få seg en dame viktigste grunn til å være på festivalen, men så langt har det vært mager fangst.

— Vi har ikke fått noe napp enda, men vi får satse på at det går bedre i kveld, sier han.