Jennifer Aniston har hittil i karrieren sin ikke vært spesielt kjent for sangstemmen. Det kan det bli en endring på når hun skal spille fengselsfugl i filmen «The Goree Girls». Ifølge den internasjonale filmdatabasen Imdb.com skal filmen gis ut neste år. Filmen dreier seg rundt en gruppe kvinnelige fanger på 1940-tallet som starter country— og westernbandet The Goree All Girl String Band.

Spille

Regissør Michael Sucsy forteller nå til E! Online at Aniston er den første stjernen som er hentet inn, og at Friends-stjernen skal synge selv.

– Hun kan synge, og hun skal lære å spille dobro, forteller han.

Resten av rollelisten er ikke klar, men regissøren forteller at han ikke akter å fylle rollene med ekte musikere.

– Disse kvinnene lærte å synge harmoni og de lærte å spille instrumenter, sier han.

Dobro

Handlingen i filmen kan så langt minne litt om Coen-brødrenes «O Brother, Where Art Thou?» der George Clooney ledet en gruppe fanger til å bli countrystjerner under navnet The Soggy Bottom Boys. De kvinnelige fangene var en eksisterende gruppe som gledet millioner av amerikanske radiolyttere på 40-tallet. De var langt på vei glemt før avisen Texas Monthly laget en artikkel om dem i 2003. Tittelen på artikkelen var for øvrig «O Sister, Where Art Thou?». Ifølge artikkelen satt medlemmene av gruppen i fengsel for tyveri, ran, kvegtyveri og drap. De ble svært populære og mottok sukkertøy, penger, blomster og frierbrev fra mannlige fans.

Aniston jobber for tiden med actionkomedien «The Bounty» der hun spiller mot Gerard Butler.