(Se traileren til programmet i videoen over.)

KRISTIANSAND: 29-åringen fra Hisøy er en av Pia Haraldsens utvalgte som får lov til å være med til den franske rivieraen. Der skal han forsøke å finne kjærligheten med den foreløpig single blondinen.

I seriepremieren forrige mandag måtte fire av frierne dra hjem etter å ha blitt vraket av Pia Haraldsen og hennes mor Jasmin. Javnes var ikke blant dem.

— Det var en stor lettelse å komme videre, sier Javnes til fvn.no, og legger til:

— Det er jo i Frankrike det skjer.

Fantastisk jente

29-åringen har bare godord å si om mor og datter.

— Pia er ei fantastisk jente. Også ser hun jo veldig bra ut, sier Hisøy-gutten, som ikke vil røpe om det oppstår følelser mellom ham og Haraldsen. – Jeg må legge til at hun også er ei veldig smart og oppvakt dame.

Konseptet i serien Pia og Jasmin går ut på at mor og datter Haraldsen gjennom en måned i Frankrike skal forsøke å finne kjærligheten blant de single beilerne.

Lover god underholdning

Javnes er svært tilbakeholden om hva som skjer videre i serien, men kan røpe at det blir spennende dater og mange utflukter, i tradisjonell Ungkaren-stil.

— Det blir mye romantikk og sol, sier Eivind, som ikke får sett seg selv på tv i dag. - Jeg har bare NRK her jeg er, så jeg går glipp av kveldens episode, dessverre.

Forrige uke fikk Javnes se seg selv på tv for første gang. Det gjorde også 182 000 andre tv-seere. - Veldig uvant og spennende, sier han til fvn.no om opplevelsen.

Lite intriger

Positive Javnes har heller ikke noe å utsette på sine mannlige konkurrenter.

— Det blir litt klisjèaktig, men det var en veldig trivelig gjeng. - Serien er ikke bygd opp rundt intriger, og jeg mener TV3 har gjort en veldig god jobb med castingen til programmet.

Om Eivind kommer ett skritt nærmere å finne kjærligheten med Pia Haraldsen kan du se på TV3 i kveld klokka 20.30.

Eivind Javenes fra Hisøy skal konkurrere om Pia Haraldsens gunst. Foto: TV3