KRISTIANSAND: — Hovedårsaken til at Quart gikk over ende er at Arild Buli overfor meg og alle andre hevdet at han hadde sju-åtte millioner dollar å booke artister for. Det hadde han aldri. Han har løyet for alle hele veien. Han er en løgner og en ”bad guy”, sier Zutaut til Fædrelandsvennens papirutgave i dag.

Da festivalen ble slått konkurs hadde Zutaut et krav mot festivalen på 1.060.000 kroner. Kun 20 prosent av lønna som han hadde utestående skal festivalen angivelig ha betalt ut siden han ble engasjert i oktober i fjor.

Pengemangelen skal ha vært årsaken til at billige headlinere som Marilyn Manson og Korn ble booket. Begge konsertene trakk under 10.000 tilskuere og dermed ble målet om 15.000-20.000 tilskuere hver kveld i amfiet knust.

— Jeg har ennå 80 prosent av betalingen til gode. Den eneste utbetalingen jeg har mottatt kom i oktober i fjor. Etter det har Buli løyet for meg hele veien. I januar lovte han meg penger i februar. I februar lovte han meg penger i mars. Og så videre. Sist jeg snakket med ham var en uke før konkursen i oktober. Da ville han ha hjelp til å finne investorer, men det ville jeg ikke gi ham, sier Zutaut til Fædrelandsvennen.

Arild Buli ønsket overfor Fædrelandsvennen ikke å kommentere påstandene fra Zutaut.