Tidligere denne uken gikk Jermaine Jackson ut i australsk TV og fortalte om storslagne planer om gjenforeningsturné med legendariske Jackson 5. Mye tyder på at han var litt stor i kjeften. For den største stjernen i familien er langt fra turnéklar:

— Søsknene mine har all min kjærlighet og støtte, og vi har delt mange store opplevelser, men på nåværende tidspunkt har jeg ingen planer om å spille inn eller turnere med dem, sier Michael Jackson i en pressemelding.

- I studio

Jackson (50) er for tiden i studio, der han ifølge seg selv jobber med «nye og spennende prosjekter», melder Reuters.

Pressemeldingen stammer fra en viss «Dr. Tohme», og i god, mystisk Jackson-ånd nekter PR-byrået som distribuerte pressemeldingen å si noe om hvem denne «Dr. Tohme»-karakteren er.

Spekulasjoner om gjenforening har dukket opp med ujevne mellomrom siden gruppen ble offisielt oppløst i 1990. Da hadde ikke søsknene spilt sammen siden 1984, og bandet hadde i realiteten ligget brakk siden Michaels solokarriere tok av.

Michael viser seg sjelden sammen med søsknene sine. Han dukket heller ikke opp da resten av bandet mottok en musikkpris i Los Angeles i september.

- Klare til neste år

Likevel dristet storebror Jermaine seg til å komme med følgende løfte:

— Dette blir en familieting. Janet skal åpne showet for oss, og så blir det selvfølgelig det originale Jackson 5 med Michael, Randy og hele familien. Vi regner med å være klare til neste år, sa han til en australsk TV-kanal.