Da Michaels 80-tallssuksess Wham bestemte seg for å avslutte karrieren i 1986 satte duoen opp en avsluttende konsert på Wembley. Konserten fikk navnet «The Final» og ble utsolgt på kort tid. Denne uken annonserte Michael på sine nettsider at han nå har planlagt to spesielle konserter ved Earls Court i London 24. og 25. august. Konsertene har han gitt navnet «The Final Two», og dermed ligger det i kortene at dette kan bli det siste vi ser til poplegenden i konsertsammenheng.

Turné

Michael har vært på turné siden september 2006. Siden starten i Barcelona har han ifølge nettsiden sin underholdt over 1,3 millioner mennesker rundt omkring i Europa. Et av høydepunktene på turneen var åpningen av nye Wembley stadion. Utover sommeren er det publikum i USA som får gleden av å se ham live. Overraskelsen var stor hos mange da turneen ble annonsert. Da var det nemlig rundt 15 år siden forrige gang han hadde begitt seg ut på turné.

Britisk

Pressemeldingen som er lagt ut på artistens nettsider forteller at de to konsertene i London er en måte å si takk til fansen på de britiske øyer. Konsertene vil bli filmet, og det loves at Michael vil framføre alle hitene, samt materiale som sjelden har blitt framført live fra hans side. «Disse konsertene bør ikke fansen gå glipp av» advares det i pressemeldingen.