Les også:

Anmeldelse av Jay-Z: Glitrende stjernedryss

Jay-Z skryter av norske jenter

ARENDAL: — Det er magisk. Helt fantastisk, sier Stiansen, som var sammen med venninner på konserten på Hovescenen i Arendal sent mandag kveld.

Venninnene, som stod nær scenen og danset under konserten, forteller at mandag var den eneste dagen de skulle være på festivalen – siden de neste måned skal på Kvinesdal Rock Festival. Men til gjengjeld er de meget fornøyd med det Hovefestivalen hadde å by på denne dagen – spesielt headlineren som gikk på scenen 22.20. — Alt fra bandet, sceneshowet, måten han inkluderer og utfordrer publikum på, måten han gir tilbakemeldinger på og sånn han legger inn sine politiske meninger, svarer Stiansen på spørsmål om hvorfor hun liker den amerikanske rap-artisten.

Fullt band og full gressplen Jay-Z stilte med fullt band mandag, og det virket som at de aller fleste med festivalbillett også stilte opp ved Hovescenen. Det var nemlig vanskelig å se det grønne gresset på sletta ved scenen for folk.

— Det er en tilfeldighet at dette er Hovefestivalen. Navnet mitt er Jay-Z, men de fleste kaller meg Hove, var en av åpningsreplikkene til Jay-Z.

Deretter kom slagerne på rekke og rad. Og publikum jublet.

IVRIG: Kasper Berg Nielsen (7) på skuldrene til mor Mette Berg Nielsen. Foto: Monika B. Birkeland — Har gledet seg i en måned Rapperens kanskje største og minste fan på konserten var Kasper Berg Nielsen (7) fra Arendal. Han satt på skuldrene til mor Mette Berg Nielsen og hadde alle de riktige bevegelsene inne.

— Han har gledet seg i en måned, forklarer mor Mette til fvn.no, mens Kasper gir to tomler opp til journalisten, før han fortsetter movesene.

Mette Berg Nielsen forklarer at Kasper har en storebror som hører mye på Jay-Z – noe som kanskje er kilden for Kaspers interesse.

— Jeg begynner faktisk å like det jeg også, innrømmer mor.

Klokken 23.35 gikk artisten av scenen - og kom ikke tilbake.

FULLT: Veldig mange hadde møtt opp til konserten med årets hovedheadliner på Hovescenen. Foto: Monika B. Birkeland