KRISTIANSAND: — Jeg ga alt jeg hadde, men kunne se at Ole Magnus kom til å vinne, sier Jarl Bernhard Nilsen om lørdagens tvekamp i Farmen.

Andrekjempe Ole Magnus Skretting valgte slegge som gren og sendte 27-åringen hjem til Kristiansand.

— Ole Magnus var min største konkurrent, derfor valgte jeg ham. Jeg så at jeg kom til å bli den som måtte ta ham ut uansett, så det var bedre å bare ta kampen med en gang, forteller Nilsen.

Konflikter

Nilsen skapte konflikt i Farmen. Unnasluntring og smugspising var bare noen av trekkene som fikk det til å boble over hos både deltakere og publikummere.

— Jeg jobbet seks timer om dagen jeg også, men jeg tror faktisk de bare viser at jeg jobber en eneste gang under hele oppholdet.

Nilsen er ikke bitter på TV2 og måten han blir framstilt på, men påpeker at bare 5% av alt deltakerne gjør blir vist til slutt.

Ingen mandig kjæreste

Med kommentarer som at matlaging er kvinnfolkarbeid provoserte han de kvinnlige deltakerne og blåste liv i kjønnsdebatten.

— De kommentarene ble veldig hauset opp, er Nilsens svar.

— Jeg sa at jeg ikke vil være sammen med en jente som har et mandig yrke. Selvfølgelig syns jeg jenter skal få gjøre akkurat hva de vil, men jeg har ingenting til felles med en slik jente, forteller Nilsen.

Dramakongen

Reaksjonene har vært mange og sterke.

— Jeg har blitt kalt slimål, slask og drittsekk. Det er klart at det ikke er god reklame, ler Nilsen.

— Hvis alle skal gå rundt og være venner hele tiden ville det blitt et veldig kjedelig program. Noen må jo skape litt dramatikk og spenning også, forklarer han.

Snill og grei

— Egentlig er jeg en snill og grei gutt, sier sørlandsgutten på vei til middag hos mor.

Fra april kan du bli med Nilsen opp i skyene. Da er han tilbake i jobben som pilot.