Det har lenge vært kjent at Mickey Rourke blir en av skurkene i den andre filmen om Iron Man. Hva slags karakter han skal spille og hvordan han blir seende ut i rollen har imidlertid ikke vært klart. De fleste tippet på forhånd at det var snakk om enten Crimson Dynamo eller Whiplash. I dag avslørte imidlertid USA Today at det blir sistnevnte, og de første bildene av Rourke i kostyme har funnet veien ut på nettet.

Skurk

Rourkes skurkekarakter har en egen versjon av Iron Mans metalldrakt, og han er også forsterket med et par kraftfulle pisker. Basert på det første bildet av karakteren mener flere kilder, blant annet MTV, at det egentlig er snakk om en kombinasjon av de nevnte Crimson Dynamo og Whiplash.

Suksess

Den første filmen med Robert Downey jr. i rollen som playboymillionæren Tony Stark ble en gedigen suksess, og hovedrolleinnehaveren har takket ja til minst to filmer til i serien. Det er også klart at Scarlett Johansson har tatt på seg rollen som den russiske superspionen Natasha Romanova, bedre kjent som Black Widow. Ifølge Imdb.com har oppfølgeren norsk premiere 30. april neste år.