KRISTIANSAND: — Charlies er jo en musikkpub, og jeg syntes det var for galt at denne konserten ble avlyst, sier Ove Haugen, daglig leder av restauranthuset Rederiet hvor Charlies Bar ligger.

Fædrelandsvennen skrev i dag om den avlyste konserten med Siri Nilsen på Lundskråga Pub. Sistnevnte sted er midlertidig stengt i påvente av ny skjenkebevilling, og konsertarrangør Louis Holbrook irriterer seg over sen saksbehandling.

I kveld skulle egentlig Siri Nilsen, datter av Lillebjørn Nilsen og vinner av fjorårets Grappa-pris, opptrådt på Lundskråga under konseptet Kråga Live. Men inntil torsdag morgen så det ut til at både denne og flere andre Kråga Live-konserter måtte avlyses. I løpet av april har Charlies Bar overtatt en del av de tidligere avlyste konsertene, og etter å ha lest dagens avis tar de resten også.

— Ja, vi tar nok de konsertene som måtte komme, i hvert fall inntil Kråga er gjenåpnet, sier Ove Haugen.

— Charlies er etter min mening byens viktigste musikkscene akkurat nå, så dette er veldig gledelig, kvitterer Holbrook.

Han er glad for at han nå slipper å ringe flere artister og melde om avlyste konserter. Det betyr for eksempel at Alpine Those Myriads spiller på Charlies 14. mai, og amerikanske Love of Everything sammen med tyske Kid Ikarus 21. mai.