— I dag et slipp til ære for vårt publikum: En av de aller mest etterspurte artistene de siste par årene - endelig til Canal Street.

Slik presenterer festivalleder Mats Aronsen den amerikanske artisten Beth Hart i en pressemelding torsdag.

Beth Hart er fra Los Angeles, og spiller en blanding av blues, bluesrock, country og soul. Hun slo gjennom med låta «LA Song» i 1999, og ga i fjor ut albumet «Seesaw» sammen med Joe Bonamassa. Hun er nominert til både Grammy og Blues Music Award i år. Til Arendal kommer hun med sitt femmanns store band, og selv både synger hun, spiller piano, gitar, bass og diverse andre instrumenter.

Violet Road på fyret

Violet Road spiller fyrkonserten på Torungen fyr under Canal Street 2015. Foto: NTB Scanpix

Violet Road ble også sluppet som artist til neste års festival. Det populære bandet fra Tromsø, som består av fire brødre og en vokalist, slo for alvor gjennom våren 2013. Til sommeren kommer de til Arendal, der de skal spille den tradisjonsrike fyrkonserten på Torungen fyr.

Chili Vanilla kommer også neste år. Jazzpop-trioen består av Synne Sanden, Steffen Granly og Siv Øyvunn Kjenstad, og de skal i tillegg til å spille konsert, også delta på Bugge Wesseltofts festival-i-festivalen «Arendal Sessions».

Fra før er artister som Vamp, Bel Canto, Jaa9 & Onkl P, Kewin Bowyer og Bugge Wesseltoft klare for festivalen.