— Vi har listet låta fordi den er morsom og vi har troen på den. Det musikalske landskapet passer veldig godt inn i våre "Fresh"-lister. Dersom låta gjør det bra og lytterne digger den, så ender den opp på B-listen vår, sier Marie Kommisar, sjef i NRKmp3. Aadnesen håper at flere gutter kan kjenne seg igjen i teksten.

— Låta "Handyman" er en selvironisk låt som jeg tror mange gutter kan kjenne seg igjen i. Jeg håper at det er flere slike ubrukelige "handymen" der ute sånn som meg, sier Aadnesen.

Låta er skrevet sammen med produsentteamet Indigo Productions som også har produsert låtene "Bongo Drum" for Robin & Bugge, og "Supernova" for Cir.Cuz. Det er Magnus Clausen som synger på refrenget, mens Aadnesen rapper på dialekt på versene. Han har tidligere blitt møtt med motgang i landets rapmiljø på grunn av vennesladialekten sin.

— Folk sa til meg at man ikke kan rappe på sørlandsdialekt, den er altfor treig og vil ikke fungere i hip-hop.

Tidligere har Aadnesen jobbet med lokale artister som Martin Wikstøl og Sowdiak. I fjor ble han signert på Oslo-selskapet BISI Music, men holder fortsatt til i Vennesla.