Team Me kommer til Kristiansand 26. september. Det kan være verdt å få med seg.

De var stilige og forførende da de dro rundt omkring i landet i 2010 og 2011 og spilte låter fra debutalbumet, «To The Treetops». En Spellemannpris gjorde godt, og etter noen runder i Norge forsvant de til utlandet, og ble der lenge.

Etter hvert ble det på tide å skape og spille inn oppfølgeren. Det har tatt tid, og det er grunn til å juble for resultatet. For dette er et album med en enda bedre laginnsats enn sist. Et barnekor pusher opp stemningen og uttrykket. En låt som «Did We Lose Something Here» tar av i en livsbejaende retning som gjør at man får lyst til å høre låten om og om igjen. Ellers er det er litt slik med Team Me som med kanadiske Arcade Fire; nemlig at det høres svært og flott og oppløftende ut, men som har tekster som både er triste, melankolske og blåe inne i all herligheten.

Kontraster er alltid et sterkt virkemiddel. Rolige «Steven» med bandmedlem Elida Inman på vokal er i den stille enden, mens den fengende «Kick & Curse» befinner seg i den andre. Dette er mektig musikk med et band som kjører på med sterke og monumentale lydkaskader og fengende melodilinjer som det nesten er umulig å fornekte.

TeamMePlatecover.jpg