FLEKKEFJORD: Både Tønes og Backstreet Girls har vært på fjellparkfestivalen før og festivalen er glade for å få dem tilbake igjen.

– Det er bare å finne frem Yatzyblokka og en caps det står John Deere på, for Tønes + Fjellparkfestivalen 2011 = sant. Vi er helt sikre på at det også i sommer kommer til å bli kjempestemning når Tønes går på scenene, skriver festivalen i en pressemelding.

Tønes på Spotify

Når det gjelder Backstreet Girls er det et band som alltid er kjent for å gi gass på konserter som de spiller.

– Nå som det er jubileum blir det naturlig å se seg litt tilbake og invitere band som har gjort det bra i Fjellparken tidligere, sier festivalsjef Ørjan Matsen.

Backstreet Girls på Spotify

Fjellparkfestivalen har 30-års jubileum i år, og skryter av å være Norges eldste rockefestival. Det siste bandet som ble kunngjort, Wolves Like Us, har aldri spilt på festivalen før, men så ble det også opprettet kun for et år siden. Bandet består av medlemmer med bakgrunn i band som Amulet, Infidels Forever, JR. Ewing, Arms on Fire og The Unmist.

– Når musikkmagasinet Metal Hammer velger ut Wolves Like Us som et av femten band de synes det er verdt å følge med på i 2011, da må det jo være noe i det, mener PR-ansvarlig Ingvild Vegge.

Wolves Like Us på Spotify