LILLEHAMMER: — Jeg var litt spent, jeg visste ingenting om hva som skulle skje da jeg møtte opp i Oslo, sier Alejandro Fuentes til avisa Gudbrandsdølen Dagningen på nett.

Kristiansanderen er en av fem deltakere på "Team Harald". Sammen med ni andre kjendiser deltar Fuentes i denne sesongens Camp Senkveld som skal sendes på TV 2 fjorten fredager utover våren.

Beintøff konkurranse

Konkurransene begynte mandag og i den første utfordringen blir Alejandro og resten av deltakerene sluppet av i Lillehammer-skogen. På truger må de finne veien til Telemarkstunet på egen hånd, skriver gd.no.

— Det med truger skal jeg aldri gjøre igjen. Det var noe skikkelig dritt, forteller Alejandro Fuentes til gd.no.

I løpet av to uker skal Fuentes og resten av laget hans på "Team Harald" kjempe seg gjennom klassiske vinterøvelser som fem-mil og ishockey, til mer alternative prøvelser som for eksempel å ligge på spikermatte.

— Jeg er ikke født med ski på beina akkurat, det går mer i båt og svømming, sier Fuentes, som likevel mener han vil overraske på slalåm.

Skriver på nye låter

Fuentes er for tiden i gang med å skrive på nytt låtmateriale hjemme i Kristiansand. Nå har han tatt to ukers pause for å delta i Camp Senkveld - Lillehammer.

— Men det er mye morsommere å være her akkurat nå, forteller han til gd.no.

Du kan se Alejandro konkurrere på TV2 fredag 29. januar og holder han ut kan han være med i 14 episoder utover våren.

Her er Camp Senkveld-deltakerne 2010:

Team Harald: Alejandro Fuentes - artist, Stig Henrik Hoff - skuespiller, Chirag Rashmikant Patel - artist, andre halvpart av «Karpe Diem», Lisa Tønne- komiker/skuespiller og Else Kåss Furuseth - komiker

Team Thomas: Edward Schultheiss - skuespiller, Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid- artist, ene halvpart av «Karpe Diem», Henning Solberg- rallyfører, Hilde Lyran- skuespiller/artist og Ingrid Bolsø Berdal- skuespiller