Slik slo Mel Gibson tilbake da Sam Rubin, underholdningsreporter for kanalen KTLA, prøvde å spørre ham ut om hvordan det var å gjøre comeback etter fyllekjøringen i 2006.Nå går filmklippet som viser replikkutvekslingen sin gang rundt i amerikanske medier. Den profilerte CNN-reporteren Rick Sanchez viste klippet i sitt nye program «Rick’s List», der han kommenterer aktuelle ting – og kårer Gibsons utsagn til ukens nest verste, og mener han så ut som «han var klar til å slåss».

I 2006 ble Gibsons antijødiske tirade mot politimannen som stoppet ham gjenstand for store avisoppslag. Skuespilleren bad senere samme år offentlig om unnskyldning til amerikanske jøder i en presseuttalelse.

Rubin, som tilfeldigvis er jødisk – noe Gibson tydeligvis var klar over, prøvde i et separatintervju i forbindelse med filmen «Edge of Darkness» i forrige uke forsiktig å spørre Gibson om han bekymrer seg for hvordan publikum vil ta imot ham – på grunn av «det som skjedde før».

Mel Gibson svarer med å spørre hva som hadde skjedd, og hevder så at han «ikke nødvendigvis» hadde kommet med disse bemerkningene. Rubin svarer «jaha», og da er det Gibson spør om han har «en hund i denne kampen» eller om han er nøytral.

Deretter fastslår Gibson: – Vel, jeg er tilbake. Og jeg håper det går greit, og at folk er greie og aksepterer at jeg er tilbake. (©NTB)