KRISTIANSAND: — Vi må få folk til å henge seg på stemmeknappene, forteller ordfører Per Sigurd Sørensen i Kristiansand kommune.

Formannskapet i kommunen gikk nesten spontant i dag, inn for å bidra med et ekstra tilskudd til Sound of Happiness, tilsvarende det de får av team Thom, hvis de vinner korslaget på TV2. Altså 500.000 kroner som vil bety at Sound of Happiness vil sitte igjen med en million kroner hvis team Thom vinner.

Motivasjon

— Vi håper at dette skal gi skikkelig motivasjon til både team Thom og for å få folk til å hive seg over stemmeknappene, sier Sørensen.

Ordføreren utdyper at Sound of Happiness gjør et formidabelt arbeid som de ønsker å honorere, samtidig som team Thoms deltagelse i korslaget gir god reklame og markedsføring for byen.

Jubelen i taket

— Dette er jo helt utrolig, jubelen står jo nesten i taket her, sier Erling Johansen i Sound of Happiness over gladmeldingen fra kommunen.

Han utdyper at en slik økonomisk støtte vil snu situasjonen totalt for musikkelskerne.

— Vi skal ikke ta noen ting på forskudd, men vi mener jo at Team Thom er det beste laget og de er jo i semifinalen nå, sier han før han utdyper at konseptet har vært positivt uansett om team Thom vinner eller ikke..

Men nå skal det stemmes framover?

— Det kan jeg love deg, her skal det stemmes alt det remmer og tøy kan holde, ler han.

Vinneren av korslaget får 500.000 kroner som de kan gi til en veldedig organisasjon. Team Thom har bestemt at hvis de vinner så skal Sound of Happiness på premien.