I dag offentliggjorde Punkt-festivalen flere artister til årets festival. Nils Petter Molvær har deltatt på festivalen tidligere og kommer denne gangen tilbake med fullt band. Det er en trio bestående av Molvær, Stian Westerhus på gitar og Audun Kleive på trommer.

Andre bekreftede artister er kunstrockerne fra Moi, Serena Maneesh, som slapp sin kritikerroste andreplate «S-M 2:Abyss in B Minor» i vår.

I tillegg kommer gitar-virtuosen Knut Reiersrud til festivalen for første gang og det gjør også det eksperimentelle bandet Supersilent. De spiller kun på improvisasjon og er ifølge festivalen «blant de mest interessante konstellasjonene norsk musikkliv noensinne har frembrakt».

Den New York-baserte, islandske bassisten og komponisten Skúli Sverrisson kommer også. Han er blant annet kjent for sitt samarbeid med Laurie Anderson og David Sylvian og stiller med bandet sitt.

Punkt-festivalen arrangeres fra 2. til 4. september i Kristiansand. Fra før er følgende artister bekreftet: Rockettothesky (Jenny Hval), Unni Wilhelmsen, Frøy Aagre, Maja Ratkje og Sidsel Endresen.