Suge, som grunnla plateselskapet Death Row Records, ble skutt i beinet under festen som ble arrangert i Miami i 2005. Gjerningsmannen er fortsatt ukjent, men hendelsen inntraff på det svært trendy utestedet Shore Club på Miami Beach. Den kjendistette festen ble arrangert av Kanye West i forkant av MTV Video Music Awards 2005, skriver britiske The Mirror.

Fire år senere har altså Suge sendt inn et søksmål der han mener West og eieren av Shore Club unnlot å sørge for tilstrekkelig sikkerhetstiltak, slik at personer med våpen slapp inn.

I rettsdokumentene har West og klubbeieren så langt avvist at de har noe som helst ansvar for det som skjedde.

Suges advokat på sin side hevder at skadene i beinet har kostet Suge så mye som 200.000 dollar i legeregninger – og at Suge nå bør få en erstatning pålydende 1 million dollar – for tort og svie. Og West må møte til rettssak i Miami den 6. desember.

Ingen har så langt måttet stå til rette for skuddene som falt på festen, der stjerner som Jessica Alba, Eddie Murphy, Paris Hilton og bandet Black Eyed Peas festet. The Mirror melder at det ble fyrt av minst seks skudd inne på festen. (©NTB)