– Det var han som startet de ryktene, sier hun i et intervju med magasinet OK!Hun forteller videre at hun synes Butler er en fantastisk person, som hun trives veldig bra sammen med. Dessuten får han henne til å le. Men det er ikke dermed sagt at de er noe mer enn venner.

– Det kommer alltid til å gå rykter. Det virker som om folk tror at man må bli sammen dersom man spiller inn en film sammen og ser ut til å trives sammen. Det er ingen substans i dette her i det hele tatt ... han startet ryktene. Det er hans feil!, sier hun lattermildt til magasinet.

Også Gerard Butler har avvist at de to er noe mer enn gode venner, etter at rykteflommen tok helt av da han fulgte Aniston til Mexico for hennes bursdagsfeiring i februar.

– Jeg er bokstavelig talt blitt som et medlem av familien hennes. Jeg reiste ned for å feire bursdagen hennes – og selvfølgelig tror folk at det handler om noe helt annet. Men vi er veldig gode venner, slo han nylig fast til magasinet People.

Butler og Aniston spiller mot hverandre i den mye imøtesette actionkomedien «Bounty Hunter» som får norsk premiere 26. mars. (©NTB)