Det er Joe Estevez (60), den yngre broren til Charlie Sheens far Martin, som ifølge TMZ har meldt sin interesse for å «vikariere» i suksesserien.Ifølge Estevez’ manager Ed Meyers vil onkelen redde TV-serien «til familiens beste». Meyers er beredt til å troppe hos serieskaperen Chuck Lorre for å prøve å selge inn ideen om at Charlie Sheens rollekarakter forsvinner eller reiser bort, og at hans onkel flytter inn i stedet.

Ifølge TMZ så tror Joe Estevez, som har hatt en langt mindre suksessfull Hollywood-karriere enn resten av slekten, at Charlie Sheen vil ut av «Two and a Half Men» for godt.

Kontrakten mellom Warner Bros og Charlie Sheen skal fornyes, og det har tidligere denne måneden ryktes at Sheen ønsker å nær fordoble lønnen han får per episode fra 4,9 millioner kroner og opp til 8,9 millioner.

Sheen skal angivelig hevdet at han har gått lei, til tross for at filmselskapet nylig solgte to nye sesonger av serien til fjernsynskanalen CBS. Men ifølge kilder er dette rent taktikkeri fra Sheen for å prøve å sikre seg en solid lønnsøkning. (©NTB)