Karakteren Jens-August Anker-Hansen, som havnet på en øde øy etter en flyulykke, kommer nemlig tilbake ut på våren. Familien som har forsonet seg med hans død, vil få seg et sjokk når en skjeggete mann dukker opp i lobbyen.

I tillegg er det enda flere overraskelser i vente.

Dramatisk bryllup

— Jeg vil ikke røpe for mye, men kan si at bryllupet mellom Eva og Scott blir svært spennende. Mysteriet rundt Hugo senior vil fortsette og det tyder på at Astrid har flere spøkelser i skapet, forteller Bjarne Laastad jr, informasjonsarbeider i TV2. Vilde vil også få livet snudd opp ned.

Et par av rollefigurene vil forlate «Cæsar»-settet i neste sesong, mens noen nye vil komme inn.

Julegave til fansen

Som vanlig erstatter årets julekalender «Hotel Cæsar» i adventsukene, men for første gang er hotellets intriger tilbake på skjermen 1. juledag.

— Dette har vi valgt ettersom «Skal vi danse» tok over «Hotel Cæsar»-tiden på fredagene og dermed har vi en del episoder liggende, forklarer Laastad i TV2. — I tillegg vet vi at «Cæsar»-fansen savner serien sin i julen og syntes dermed dette blir en fin julegave for seerne.

«Gamle-Cæsar» tilbake

På vårparten i år opplevde mange «Hotel Cæsar» som annerledes og seertallene sank.

— Vi dro det nok litt langt i en drama-retning. Dette var en bevisst handling som slo feil, sier Laastad og lover at seerne vil få tilbake «gamle-Cæsar».

Kl 18.00 i kveld sendes siste episode av «Cæsar» før pausen iverksettes og som vanlig blir det dramatisk. Nadia går på en økonomisk smell da hun taper 100 millioner kroner av Virtual Window-pengene på et aksjekjøp.