KRISTIANSAND: Ifølge nettsiden ballade.no kan jentenes planlagte by:larm-opptreden i Trondheim i februar henge i en tynn tråd. De blir anklaget for å ha brukt andres låtmateriale og lagt på vokal. Jentene har nå fjernet alle sine låter fra både Myspace og Urørt. Ifølge ballade.no er dette gjort for å rydde opp i egen diskografi.

"Påstander om at gruppen har brukt andres materiale uten tillatelse — og lagt på egen vokal - granskes nå av ledelsen i by:Larm," skriver ballade.no.

Nettstedet har også intervjuet Øystein Ronander, som er med å arrangere by:larm. Han uttaler at påstandene nå etterforskes, og at by:larm vil ta stilling til om jentene får lov til å opptre når alle fakta er kommet på bordet.

— Vi forutsetter jo at denne saken blir løst. Det som er uvanlig er hvis dette dreier seg om å stjele andres låtmateriale, det er jo ikke så uvanlig å fremføres andres materiale. Hovedproblemet i denne saken er hvis de har gjort dette uten å be om tillatelse. De må derfor få til en ordning med opphavsmennene - hvis ikke må de nok tas av plakaten, sier Ronander til ballade.no.

Fvn.no har vært i kontakt med Fitts for Fight, som ikke ønsker å kommentere saken før alle fakta er på bordet.