Konsert i Ravnedalen

Sted: Cafe Generalen

Tid: 21.00

I kveld spiller Byssan Bråk. Duoen Gunvald Løwe og Tara Øverland leker seg med gamle, gode barnesanger. Sanger som «Lille Petter Edderkopp» og «Lille Kattepus» presenteres i nye drakter med Løwe på tangenter og bokser og Øverland på «barnslig» vokal. Dette kan bli moro. Reis til Ravnedalen i kveld for å komme i god, barnslig stemning!

Kaptein Sabeltanns jubileumsforestilling

Sted: Dyreparken, Kjuttaviga

Tid: Fredag, lørdag og søndag 23.00. Spenning, nostalgi og humor er stikkord for årets store jubileumsforestilling. I år er Kaptein Sabeltann på jakt etter Grusomme Gabriels skatt. Ta på deg sjørøverhabitten og reis for å se hva som skjer.

Antigone

Sted: Fjæreheia, Grimstad

Tid: Fredag og lørdag 22.30. Sofokles skrev Antigone i 442. f.Kr. Stykket har like stor aktualitet i dag. Her settes enkeltmennesket Antigone opp mot herskeren Kreon. Medvirkende i Antigone er blant annet Nina Woxholtt, Ane Dahl Torp og Trond Espen Seim.

Great Garlic Girls «Uten solfaktor»

Sted: Ambassadeur Nightclub

Tid: Fredag og Lørdag. Dørene åpner 21.00. «Uten solfaktor» er Great Garlic Girls sin hyllest til sort musikk. Artister som Aretha Franklin, Tina Turner, Stevie Wonder og Michael Jackson blir behørig parodiert av hvitløksjentene. Forestillingen gir seg ut for å være sommerens heteste show.

Posebymarkedet

Sted: Posebyen

Tid: Lørdag 11.00 til 16.00. Tradisjonen tro er det Posebymarked hver lørdag i sommer også. På markedet er det både salg og utstilling av antikviteter og kunsthåndverk, bruktmarked og underholdning. Salg av vafler, kaffe, vin og øl blir det også. Ta deg en tur i helgen og sjekk det ut. Hvem vet kanskje du finner et skikkelig scoop?

Markens -konserter

Sted: Markens

Tid: Fredag og søndag

Markens byr på flere konserter denne helgen også. På fredag spiller BloodyMary & Tequila Boys. Søndag er det Markens Getaway Band (Stein Roger & Tom Hugo) med gjest som underholder.

Fjellparkfestivalen

Sted: Flekkefjord, Kameleonen og Fjellparken

Tid: Fredag og lørdag

I helgen er det igjen klart for Norges eldste rockefestival. Headlinere i år er Briskeby og Silver. Fredag spiller Black Debbath og Pedal på Kameleonen. Følgende spiller i Fjellparken på lørdag: Barbies, Melody Marshals, Pilots, Autotune, Helldorado, Cato Salsa Experience, Silver og Briskeby.

Jarl Festival

Sted: Dypviksbukta, Lillesand

Tid: Lørdag 18.00 og utover natten.

Jarl Festival er en musikkfest av og for ungdom. Intiativtakerne bak festivalen er en lokal guttegjeng som kjedet seg og var redd for at musikkmiljøet i Lillesand var i ferd med å dø ut. Det ville de gjøre noe med! I år er det bandene Thulsa Doom, Lion Heart Brothers, Tune, Heroes and Zeroes, Solid Snake og Sekkebeck som spiller. I tillegg skal en rekke av Norges beste graffitikunstnere male på en egen vegg.